Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Isis M3
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software service auto
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SAS.NET este un produs dedicat unitatilor de service auto. Aceasta solutie asigura gestionearea intregului flux de reparatie a unei masini de la sosire pana la plecare eliminand total urmarirea reparatiei pe comenzi scrise de mana.

Programul asigura deasemenea consultarea in timp real a stocurilor de materiale si piese existente in magazii sau montate la masinile aflate in fluxul de reparatie.

Functionalitati:
generarea automata a unui necesar de aprovizionat recomandat, in acord cu freceventa de miscare a pieselor pe stoc calculata automat de program.
determinarea automata a ponderii anumitor tipuri de comenzi de reparatie in raport cu activitatea globala a service-ului - exprimata atat in cifre exacte, cat si procentual si grafic.

controlul automat si dinamic asupra politicii de tarife la manopera de reparatie in acord cu contractele comerciale incheiate cu diversii clienti - tarife diferentiate plecand de la tipul comenzii de reparatie si mergand pana la numele clientului, marca auto, tip auto si modelul auto.

controlul automat si dinamic asupra politicii de preturi pentru piese, practicata in functie de evolutia cursului valutar ales, pretul maximal de achizitie sau pretul ponderat al fiecarei piese din stoc.

gestionarea activitatilor de reparatie pentru mai multe marci auto, cu normative de timpi de reparatie diferentiate, normativele putand fi actualizate direct de catre operatorii pe calculator.
Din Gura in Gura